Kontroll av ventilationen

Nä men hej på er! Nu har vi haft ventilationsrengöring i vår bostadsrättsförening i Göteborg, i samtliga lägenheter, och det var ett företag som heter Göteborgs Sotningsdistrikt AB som utförde den. För egen del fanns det inget att anmärka på i min lägenhet men alla var inte så lyckligt lottade som jag eftersom en del hade gjort ombyggnationer i köken som hade påverkat ventilationen så att den inte fungerade som den ska. 

Dem som har “förstört” ventilationen i sina lägenheter blir skyldiga att återställa den och det kan förstås bli dyrt så man förstår ju hur viktigt det är vid en renovering att inte ändra på någonting som har med ventilationen att göra. Hur som helst, en tisdagseftermiddag kom det hit ett par personer ifrån Göteborgs Sotningsdistrikt AB och eftersom mina två hundar satte igång att skälla och blev uppjagade så passade jag på att gå ut en promenad så att dem som kom hit skulle få jobba i fred. Det tog inte många minuter för dem att bli klara men jag hade gjort en miss, jag hade inte monterat ner köksfläkten så det fick de göra och den skulle sedan när jag skulle sätta upp den skruvas upp med två skruvar. Det som hände var att jag tappade skruvarna så de åkte in under kylskåpet och jag kände att jag höll på att bli på dåligt humör på grund av det. Jag ringde en kompis som kom hem och hjälpte mig och tillsammans fick vi upp fläkten. Är det så att någon av er behöver hjälp med ventilationsrengöring i Göteborg så är ju Göteborgs Sotningsdistrikt AB ett bra val av företag eftersom det hos detta företag finns en stor kompetens inom det här området. Läs gärna lite mer på deras hemsida om det som de erbjuder inom ventilationsrengöring i Göteborg och dylikt.